Nyheder

Vi har skabt basis for mindst 360 indflytningsfester


Råhuset til et stort ungdomsboligkompleks tæt på København står klart. Det har det gjort siden uge 40, og alt er gået planmæssigt takket være Flemming Andersen som projektleder, Karsten Sørensen som sjakbajs og hans dygtige sjak på ni. Byggeriets totalentreprenør føler sig i hvert fald sikker på, at der til midsommer næste år er basis for mindst 360 indflytningsfester på Poppelstykket nr. 6-8.

Komplekset i seks etager beliggende på Poppelstykket i Valby er 17.765 kvm stort. Udover 2.265 kvm kælder omfatter det i stueplan butiks- og erhvervslejemål samt på 1.-5. sal 360 ungdomsboliger. – Vi har taget det tunge slæb fra kælder til kvist, og det har i alt taget 35 arbejdsuger. Flemming Andersen uddyber: - Vi startede på projektet sidste efterår med montering af søjler og trappehuse på stueplan. Det tog et par uger for os, hvorefter en anden leverandør i processen skulle stå for de in-sito-støbte dæk over stuen. Men fra midten af februar smøgede vi for alvor ærmerne op, og samlet har vi monteret 4.000 elementer. Heriblandt 360 badekabiner og ditto installationsskakte til forsyning/ afløb for hver lejlighed i komplekset.
 

๐—ง๐—ผ๐—ฝ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ณ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป

Som ansvarlig for projektets forløb giver Flemming topkarakter for indsatsen til hele holdet. Samtidig understreger han, at selvom der er styr på projekteringen og mange års erfaring at stole på, er det altid en fantastisk følelse, når et så omfattende projekt kan færdigmeldes med en fejlmargin på nul.
 

๐—ง๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—น ๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—น ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ

I byggebranchen skal tiden holde, og holdet spille. Ellers kan det forårsage en uhyggelig dominoeffekt, der i yderste konsekvens kan ende i dagbøder og ligefrem konkurser.

Historisk er det desværre set flere gange. Heldigvis sker det aldrig på vores vagt. Det ved de godt hos

Confac A/S, der med aftalen om betonentreprisen for Gråkjær A/S rakte ud efter os til montagen.
 

๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ฒ๐—ป fra Confac A/S udtrykker det sådan her:

- Det er helt utroligt vigtigt for os, at vi kan have tillid til vores underleverandørers professionalisme.

For vi står jo først i skudlinjen, hvis noget skulle gå galt. Vi har nu samarbejdet med PH Montage i 12-13 år, og vi har altid været trygge i samarbejdet. Det er også derfor, vi bliver ved med at komme igen, slutter Peter med en lille

latter. At alt er gået efter planen med montagen af råhuset, har projektet totalleverandør også bemærket.
 

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ณ ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป fra Gråkjær A/S slutter af med de her roser til alle, hvoraf den største alligevel går til Karsten Sørensen:

- Alle drengene på holdet har været megagode. Montagen er foregået hurtigt og omhyggeligt, og humøret har hele vejen igennem været godt. Også på udfordrende regnvejrsdage. Særligt har vi været glade for Karsten, som til dagligt har været vores nærmeste kontaktperson fra PH Montage i forbindelse med fx koordinering. Vi har oplevet ham som en positiv og løsningsorienteret medspiller, og det ved vi faktisk, at flere andre håndværkere på projektet er enige med os i.