Kompetencer

Eksperter i effektiv montage af betonelementer

PH Montage er eksperter i effektiv montage af betonelementer og har mange års erfaring med store og komplicerede byggeopgaver. Vi arbejder ekstremt effektivt med respekt for tidsplanen, samtidig med at vi er fleksible og løsningsorienterede. 

​Blandt vores typiske opgaver hører butikscentre, højhuse, boligbyggeri, fabrikshaller og domicilbyggerier. Hos PH Montage kan du forvente ærlighed, kvalitet og problemfri leverance - uanset projektets størrelse

 

Vi har et særligt koncept, der optimerer montagen: Vores projektledere planlægger montagen ned til mindste detalje, inden montørerne møder op på byggepladsen.

​Derfor arbejder PH Montage ekstremt effektivt med respekt for tidsplanen, samtidig med at vi er fleksible og løsningsorienterede.

 

Vi har særlig ekspertise i større og komplicerede byggerier i mange etager.

 

Unikt koncept sikrer effektiv montage

Som et bærende element i et byggeri er logistik og planlægning afgørende for en effektiv og optimal montage.

​Derfor planlægger vores dygtige projektledere montagen ned til mindste detalje, inden montørerne går i gang på byggepladsen. På den måde løser og forcerer vi eventuelle forhindringer på forkant - inden de når at forsinke byggeprocessen.

​Vores 90 montører arbejder på projekter i hele Danmark, Norge og Sverige, mens vores projektledere og administration har hjemme i Hvidbjerg ved Skive.

 

PH Montage udfører:​

Butikscentre • Højhuse • Boligbyggeri • Fabrikshaller • Domicilbyggeri