Nyheder

Vi gør livet sværere for indbrudstyve!


Det er bare surt at møde op til en container, der er blevet rømmet for værktøj. Og helt vildt dyrt! Men det har vi nu taget konsekvensen af.

Værktøj er en efterspurgt vare på det sorte marked.

Så tendensen med indbrud i arbejdsvogne og i containere på byggepladser har desværre været tiltagende de senere år.

Generelt skal mærkning af håndværksvirksomheders værktøj ellers vanskeliggøre hæleri. Det er bare ikke præventivt i sig selv. Tværtimod har vi hos PH Montage endda flere gange oplevet, at selv vores arbejdstøj og hjelme med logotryk har tyvenes interesse.


𝗥𝗲𝗸𝗼𝗿𝗱𝗺𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗯𝗿𝘂𝗱 𝗶 å𝗿

I 2020 har vi haft rekordmange indbrud. I alt har vi fået stjålet værktøj for mindst 800.000 kroner, hvilket hverken vi eller vores forsikringsselskab kan være tjente med. Derfor har vi i samtlige af vores værktøjscontainere fået installeret et alarmsystem med vagtordning 24-7 året rundt.


Rasmus Bøgedal, der haft det praktiske ansvar mht. bestillingen og installeringen af alarmsystemet, er sikker på, at alarmsystemet nok skal vise sig som en god investering.

Han afrunder sådan her:

- Man skal lige huske på, at de 800.000,- bare er et udtryk for værktøjets nyværdi. I virkeligheden skal vi også lægge tabt arbejdsfortjeneste oveni. For vi skal jo både bruge tid på anmeldelsen samt bestille og vente på nyt værktøj, før vi kan komme effektivt videre med arbejdet. Jeg vil dog samtidig understrege min store tilfredshed med vores værktøjsleverandører. De er meget professionelle og rykker lynhurtigt ud med erstatninger for det stjålne. Nærmest fra time til time 👏🏻