Nyheder

Sjakbajsens nebengesjæft


Michael Christiansen, som af sit sjak går under tilnavnet ’Store Høvding’, har været ansat her hos PH Montage i 14 år.

Han er oprindeligt uddannet tømrer og kan udover hammeren desuden svinge kameraet og pennen. Så det falder ham helt naturligt at skabe liv på vores Facebookside.

Som de fleste i vores virksomhed sikkert kan nikke genkendende til, er det en livsstil at arbejde som montør. Fra søndag aften til torsdag morgen bor man i en barak langt væk hjemmefra sammen med sine kollegaer. I udgangspunktet altid de samme, som man af den grund kommer til at kende lige så godt som familien derhjemme.
 

PH Montage på de sociale medier

Job og fritid går i ét. Man vågner, møder og arbejder sammen – og til fyraften er man også ofte hinandens eneste selskab. Det skaber rum for kammeratlige drillerier i form af fx bøder for ubetydelige fejltrin og for øgenavne. Her hos

PH Montage har vi således både ’Luffe’, ’Kagearm’, ’Guitar’ og ’Store Høvding’ m.fl., som alle på et eller andet tidspunkt har hentet kvajekage til kaffen. Kort fortalt har positiv adspredelse betydning, og sådan startede det nok egentlig med PH Montages Facebookside.
 

Michael, der i forvejen er kendt for sit overblik og overskud, og som måske derfor er døbt ’Store Høvding’ af sit sjak, spurgte om lov til oprettelsen og fik ja.

Ud fra et ledelsesmæssigt synspunkt håbede vi, at det ville øge selvforståelsen, holde motivationen oppe og give udenforstående indblik i vores montagearbejde. Og takket være især Michaels indsats kom det til at passe. – Lige nu har vores Facebookside 743 følgere!
 

Bringer også gerne andres ord og billeder

Direkte adspurgt mener Michael ikke, at han som sådan er fuld af gode historier. Han kan bare godt lide at dele og understrege den gode stemning, der faktisk ofte er på byggepladserne rundt omkring i landet, hvor vi kommer. Det er typisk billeder og korte kommentarer om projekter, Michael går på med sit sjak. Han tager dog altid gerne imod input fra andre kollegaer hos PH Montage.
 

Redaktørens velfortjente fest

I september rundede Michael de 50 år, hvilket kun blev fejret i selskab med de allernærmeste pga.

Corona. Slet ikke passende for en udadvendt mand, der har redaktørstatus, er sjakbajs, er kæreste til Tina i Horsens, er far til både egne og for bonusbørn og i øvrigt har en stor omgangskreds. På den sikre side af pandemien har han i hvert fald planer om en stor fest. Den har han også fortjent, synes vi.


Følg vores hverdag på Facebook.
Klik her.