Nyheder

På arbejde i Thor Pilsnerens fødeby og baghave


Byggeriet på Thors Bakke

I 1982 blev der stadig brygget masser af øl i området ved Thors Bakke i Randers. Det år blev ’Stik mig en øl’ et stort radio-hit landet over. Ingen kunne dengang ha’ forudsagt bryggeriets skæbne. Heller ikke, at vi og andre håndværkere en dag skulle medvirke til opførelsen af et attraktivt boligområde på stedet.

Siden begyndelsen af august i år har vi været involveret i et af de seneste byggerier på Thors Bakke. Dette på bestilling af Nordstern (det nye navn efter fusionen mellem KPC og Casa).

Montagen gælder en tretten etager høj bygning, hvor de to nederste etager indrettes til let erhverv, mens de øvrige elleve indrettes til boliger. Hertil en særskilt parkeringskælder i to plan. De tonstunge betonelementer monteres af et syvmandssjak anført af Steen Nautrup.
Alle godt hjulpet af kranfører, Johnny Elkrogh.

De gode folk har været og er indtil den forventede afslutning i slutningen af december i PH Montages vanlige arbejdsturnus. Dvs. fire dage fra tidlig morgen til sen eftermiddag – og med overnatning langt hjemmefra. I dette tilfælde i Skejby nær motorvejen til Randers.

Ifølge Jacob Muldbjerg, der som projektleder følger processen tæt, er alt forløbet planmæssigt. Ja, faktisk vil sjakket sagtens kunne tillade sig at fejre det med en stærk juleøl, når opgaven færdigmeldes.
Og hvem ved – måske kan sjakket håbe på, at Johnny (Guitar) Elkrogh samtidig giver sin version af Carl Petters gamle ørehænger?
 

”Stik mig en øl…”