Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Med smart app beviser vi nemt kvaliteten af vores arbejde

Bygge- og anlægsbranchen sætter spor for eftertiden. Det bevises af imponerende og flere hundrede år gamle bygningsværker overalt i verden. Desværre beviser saneringsprojekter også, at det modsatte kan være tilfældet. Det er dyrt, og derfor stilles der i dag store krav til kvalitetssikring. Indtil videre har den øvelse været tung for os rent administrativt, men nu har vi fået en app, der virkelig letter arbejdet.

Fremover kan vi nemt registrere evt. fejl og mangler og anvende dette som dokumentation, når der efterfølgende er gennemgang af de byggerier, vi medvirker i.

Registreringen foregår digitalt ved hjælp af en app med link til tegninger, GPS-koordinater og andre tekniske data vedr. et givent projekt. I praksis vil det sige, at den enkelte projektleder kan stille sig præcis der i byggeriet, hvor der måtte være fejl. Fx fejl i armeringen. Projektlederens position afsløres via nævnte GPS, og appen konverterer automatisk til bygningstegningen, hvorefter der kan sættes nøjagtige kryds, skrives og indtales kommentarer.

Appen tilgås individuelt med brugernavn og login, og alle med projektlederansvar vil få undervisning i funktionerne af vores sikkerheds- og kvalitetskoordinator, Anja Hosbond Godsk. Herunder er det hensigten at uddanne såkaldte superbrugere i appen, så der altid er kvalificeret hjælp at hente.

Fangede vi din
​interesse?

Her kan du hente et gratis & ​uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PH Montage A/S

​​Holstebrovej 434A

7860 SpøttruP

​Telefon:

​96 53 32 00

​E-MAIL:
info@PHMONTAGE.DK