Nyheder

Kragelunds Kurts nye kald


Siden 1989 har Kurt Mogensen nærmest været PH Montage!

Fra nytår er det slut. Kurt skal være pensionist! Det glæder han sig meget til, og det gør vi også. Altså på hans vegne. Han har virkelig fortjent det, men vi tager nok en tudekiks til morgenkaffen den første dag i løbet af januar uden ham.

Efter vores mening burde Kurt have kongehusets fortjenstmedalje for sin indsats hos os.

Vi kan lige se for os, hvordan han og dronningen sammen kunne få sig en smøg i anledningen. Kurt har den gave, at han kan tale med alle mennesker og få alverdens ting til at lykkes på sin helt egen, ærlige facon. Det har vi mange gode eksempler på.
Ikke bare fra de seneste mange år i rollen som projektleder - også da Kurt var rejsemontør og senere sjakbajs.

Låste kunde inde…
Direktør Kasper Kristensen fortæller om engang, hvor Kurt på en byggeplads låste en kunde ind i skurvognen. Dette med beskeden om, at han først ville låse op igen, når de nåede til enighed omkring nogle opgørelser på ekstra arbejde.

Og vores kunde?
Kunden anså derefter Kurt som en stor stjerne. Det tog Kurt nu ikke nævneværdig notits af. Som ventet ændrede det heller ikke på noget at gøre Kurt til medejer af PH Montage. Det blev han med en aktiepost for ca. fem år siden. – En aktiepost, som han ifølge aftalerammen for den slags skal afhænde ved sin udtræden, og det vil han sikkert gøre uden at blinke…

Måske Danmarks gladeste pensionist…
Kurt hviler i sig selv og tager enhver udfordring med ophøjet ro og glimt i øjet. Derfor er han heller ikke typen, der er det mindste sentimental over at skulle forlade os for at gå på pension. Han glæder sig derimod og har masser af planer. I privaten i Kragelund nær Silkeborg mangler Kurt at istandsætte to værelser.
Et projekt, som han med sin tømreruddannelse hurtigt ville kunne overstå. Det er dog ikke planen. I stedet vil han gå til opgaven i sit eget tempo. Der skal fx være plads til en øl med de pensionerede kammerater, Erik og Ole, hvis de skulle kigge forbi midt i arbejdet. De to er ligesom Kurt ivrige tilhængere af FC Midtjylland, så trekløveret løber aldrig tør for anledninger til at ses.

Kaffen klar til Kurt!
At dømme ud fra FC Midtjyllands kampprogram for februar gætter vi på, at Kurt og vennerne opretter en hotline-forbindelse. På det tidspunkt er Kurt og hans kæreste nemlig rejst på ferie til Filippinerne.
Vi andre kan kun håbe, at han i løbet af foråret får lyst til at sætte sig på sin Harley-Davidson og sætte kursen i vores retning.

Han skal være SÅ velkommen. Altid!