Nyheder

Johnny får en ny rolle!


Johnny skal aflaste Carsten med tilbudsgivning!

Her hos PH Montage har vi den store fornøjelse, at mængden af forespørgsler vokser støt. Derfor har Carsten Betzer længe haft alt for travlt, og derfor er Johnny Johansen nu under oplæring i at beregne tilbud.

På den måde får kunderne, hvad de forventer, og vi står stærkere internt.

Når vi offentligt beskriver os som et fleksibelt hold, er det helt reelt. På både byggepladserne og hjemme i administrationen gør vi os umage for at holde fokus på vores mål.

Hjælpsomhed er en væsentlig del af vores DNA. Men fordelingen af ansvarsområder skal først og fremmest gribes seriøst an med planlægning og uddannelse. Det gælder nemlig kvaliteten og sikkerheden, og det er selve fundamentet for en virksomhed som vores.

 

2 vigtige kasketter

Johnny, der dagligt pendler imellem Hvidbjerg og Nykøbing Mors, begyndte som projektleder hos os i 2016. Forinden havde han i en årrække været ansat hos en entreprenør, hvor han bl.a. beregnede tilbud. Så det var oplagt at tilbyde ham endnu en kasket. Ifølge Carsten med vægt på tilbud. For selvfølgelig er medansvaret for tilbud i millionklassen tyngende.

 

Selv, fortæller Johnny:

”Jeg kunne jo godt se, at Carsten havde for meget om ørene, og med min baggrund mente jeg nok, jeg ville kunne oplæres til at aflaste ham.”

 

Hvordan går det så?

Oplæringen foregår ret simpelt. Eleven går selvstændigt til arbejdet, og læreren gennemgår resultatet.

Og det går helt godt!

Herunder afslører Johnny, at han indtil videre har lært det vigtige af Carsten, at det ikke er størrelsen på et projekt, der afgør tiden for tilbudsgivningen. Det springende punkt er altid, om konstruktionerne er komplicerede, hvilket ikke behøver at have noget med omfanget at gøre.