Nyheder

Jimmi tager den for hele holdet


Ny tillidsmand!

Der var flere, der pegede på Jimmi Christensen som et godt bud på en ny tillidsmand, da vi stod og manglede sådan en. Det var Jimmi beæret over, for det er da en tillidserklæring, der vil noget. Alligevel skulle han lige sove på det, før han takkede ja.

Et ord er et ord, og der skal være forskel på og plads til alvor og sjov. Det er den ultrakorte beskrivelse af vores 35-årige kollega og sjakbajs, Jimmi.

Det kan mange sikkert nikke genkendende til anført af hans kæreste, Cathrine. I hvert fald er det gode værdier hos en tillidsmand, og derfor blev Jimmi valgt til rollen, som hans farbror, Jacob Christensen, i øvrigt dygtigt varetog i rigtig mange år, indtil han sidste år søgte nye udfordringer.
 

Om at være tillidsmand
En tillidsmand har tavshedspligt og kendetegnes ofte på sine diplomatiske evner. I praksis fungerer tillidsmanden som talerør fra medarbejderne til ledelsen, ligesom tillidsmanden er fagforeningens stemme i forhold til løn-, ansættelses- og arbejdsvilkår.
Når man bliver tillidsmand, skal man på kursus, hvilket pga. corona-situationen har været meget forsinket.

Først til april næste år skal Jimmi officielt oplæres som tillidsmand under 3F, men som ventet gør han allerede en positiv forskel. Dette kom bl.a. til udtryk en fredag formiddag i midten af oktober.
Her havde Jimmi i samarbejde med 3F’s lokale gruppeformand for byggegruppen, Claus Christensen, arrangeret et orienteringsmøde om mulighederne ifm. seniorordning og pension.

Alderens goder!
Elleve personer fra PH Montage deltog hos 3F, og Claus gjorde det godt. Med sin mangeårige erfaring som ansat i fagbevægelsen er han en mand med indsigt i de gældende muligheder og regler. Derudover er han kendt for sin gode energi og respekteret for sin håndværksmæssige baggrund.
Alle gik således på weekend i højt humør og med nyttig viden. Også Jimmi, der ellers har mange år på arbejdsmarkedet endnu og ikke behøver at forholde sig til hverken seniorordning, Arne-pension eller tidlig pensionering.
Med det sagt fik vi en “julerose” af Claus, der som en bonusoplysning føler sig som en på 45 år trods sine 66 år, og som fra næste år selv indtræder i en seniorordning med en ugentlig fridag:

”PH Montage står til en stjerne. Det er kun banaliteter, som vi en sjælden gang imellem er i dialog om.” (Claus Christensen fra 3F Skive, Gruppeformand Byggegruppen)

Den er vi glade for. I overført betydning pynter den på både Jimmis, hans farbrors og virksomhedens bryst.