Nyheder

Gammel kending - ny i jobbet


Der har været fart på drengen...

Som tidligere montør på et af vores sjak og med to relevante uddannelser oveni var Jesper Olesen oplagt for os at bejle til, og heldigvis takkede han ja. Foreløbig gælder det opgaverne i Anjas sted, til hun er tilbage efter sin sygemelding. Herefter skal Jesper indgå som projektleder, hvilket han ser frem til med en vis ydmyghed.

Trods sine kun 29 år har Jesper Olesen, der bor i Vinde, ellers allerede mere erfaring end de fleste.
Vognmandssønnen fra Balling har både uddannet sig til tømrer og til bygningskonstruktør, hvilket sammenlagt har taget ca. 7,5 år.
Herimellem har han også nået et længerevarende ophold i Australien, et job som montør for os og ikke mindst at finde kærligheden. – Der har været fart på drengen, som man siger.

Alligevel vil Jesper altid huske sidste år som noget særligt. Her blev han færdig som bygningskonstruktør efter 3,5 år på skolebænken i Holstebro. Men det største var, at han og kæresten blev forældre til sønnen, August.

Med den nye titel som far begyndte Jesper også i nyt job hos Vestergaard Huse i Løgstrup nær Viborg. Han savnede dog større udfordringer og var derfor nem for vores Flemming Andersen at overtale til et jobskifte. (De to kender hinanden gennem deres fælles interesse for håndbold).

Flemming og de andre dygtige projektledere vil stå for Jespers oplæring i de systemer og normer, der kendetegner PH Montage som en pålidelig leverandør og en god arbejdsplads. Ja, det vil alle medarbejdere i administrationen sørge for. Til gengæld har Jesper lovet at bidrage til vores fortsat positive udvikling gennem sin viden og gode energi.

Jesper udtaler:
"Det kan godt føles som et ekstra pres, at man på papiret kan en masse. For det står ikke altid mål med virkeligheden."


Af den grund har det været en fin start at skulle tage fra på mange af Anjas opgaver. Herigennem har jeg fx fået lejlighed til at møde de forskellige sjak direkte på byggepladserne. Og det er et vigtigt udgangspunkt for en ansvarlig projektleder, synes jeg.