Nyheder

Fra selvstændig til salgschef hos PH Montage


Stillingsbetegnelsen er ny, arbejdspladsen velkendt!

Dennis Dyrvig, 40 år og bosiddende i Rødding, Spøttrup, indtager i disse dage en ny rolle som salgschef hos os. Her skal han, i en nyoprettet stilling, stå i spidsen for opgaver indenfor kalkulationer, kundekontakt og opsøgende salg.

Og med 18 års erfaring inden for netop kalkulation, tilbudsgivning, salg og projektledelse bringer Dennis en solid baggrund med sig til sit nye job.

Tænker du så; hvad ved han dog om elementmontage? Kan vi hurtigt svare; En hel masse!
For Dennis har tidligere, i sine unge 20´ere, været ansat netop her som montør.
Det blev dengang til 2,5 år som udeliggende før finanskrisen tvang ham til at skifte spor.


Da finanskrisen ramte og PH Montage måtte hjemsende sine medarbejdere, fik Dennis ved lidt af en tilfældighed job hos T. Hansen via en tidligere kollega fra Føtex. Efter bare tre måneder avancerede Dennis til butikschef for både Viborg og Skive butikken.
Her var han indtil 2012, hvor Dennis blev ringet op af en lokal montørvirksomhed med tilbud om at vende tilbage til montagefaget. Det blev til to år som montør, hvorefter ønsket om selvudvikling og omstruktureringer betød, at han blev tilbudt et job på kontoret og en titel af driftsdirektør i stedet.  


10 års ansættelse blev det til, inden Dennis, hvis erfaring spænder fra almindeligt montørarbejde til komplekse opgaver som driftsdirektør og med et kæmpe netværk i branchen, valgte at gå selvstændig på konsulentbasis.

Efter et år har Dennis nu indset, at han savner fællesskabet og samhørigheden ved at være flere om opgaverne og løsningerne, hvilket nu fører ham tilbage dertil hvor det hele startede, og hvor han opbyggede sin første erfaring indenfor elementmontage.
 

Dennis beskriver sin nye arbejdsgiver, PH Montage, som professionel og familiær, og værdsætter det ry virksomheden har i branchen. Han glæder sig til at arbejde koncentreret med salgs-, relations- og tilbudsdelen, og ser frem til at møde velkendte ansigter fra sit omfattende netværk.

”Med Dennis på holdet styrkes og indsættes en struktureret salgsindsats, hvor han med sin erfaringsrige baggrund og dedikation til branchen, forventes at bringe værdifuld indsigt og innovation til fremtidige salgsstrategier” fortæller Kasper K.
 

Fritiden bruger Dennis sammen med sin kone og to børn, en dreng på 13 og en pige på 7 år. Begge børn spiller fodbold i Skive IK, hvor Dennis det seneste år har været assistenttræner for U13 - FC Salling holdet. Med sit jobskifte gives trænerstafetten nu videre og i stedet helliger Dennis sig bestyrelsesarbejdet i både bredde- og eliteafdelingen. For Dennis elsker nemlig, udover arbejde, også fodbold!