Nyheder

En dag med fokus på fælleskab og mental sundhed


Den 10. oktober kaldes også Danmarks Mentale Sundhedsdag, hvilket Velliv Foreningen hvert år støtter op om ved at uddele penge til virksomheder, der sætter fokus på medarbejdernes mentale sundhed. I år imødekom foreningen PH Montages ansøgning og bevilligede os 10.000 kr. til afvikling af et medarbejderarrangement med fokus på mental sundhed og et godt fællesskab på arbejdspladsen.

​Ud fra kriterierne om at arrangementet skulle ske i regi af arbejdspladsen og skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet, bestod vores arrangement af en hyggelig ”walk and talk” ved Skive fjord og Krabbesholm skov.​

Det blev til en god lang gåtur, hvor der på tværs af medarbejdere fra kontor og værksted, blev sludret lystigt løs. Ovenpå den raske gåtur med plads til at lufte tankerne og sætte ord på, fortsatte vi aftenen med en lækker middag på Hereford Beefstouw.

​Om Danmarks Mentale Sundhedsdag

Danmarks Mentale Sundhedsdag er en årligt tilbagevendende begivenhed, som fast afvikles den 10. oktober. Konceptet er inspireret af WHO´s World Mental Health Day.