Nyheder

Derfor støtter PH Montage coloQuick Cycling


Det er et faktum, at et af Danmarks mest vindende cykelhold er coloQuick Cycling. Holdet, der har udspring fra Skive, har opnået sin gunstige position på et solidt fundament af talentmasse, hårdt arbejde, professionelt udstyr og sponsorstøtte fra virksomheder som fx PH Montage.​

Kort forklaret drives cykelholdet bestående af seksten ryttere sammen og hver for sig. I praksis vil det sige, at rytterne motiveres individuelt med hver sin udviklingsplan, der har afsæt i ambitionen for coloQuicks præstation som helhed. En opgave, der håndteres ned til mindste detalje af holdets fem sportsdirektører, som alle har psykologisk indsigt og indgående kendskab til cykelsporten.

Måske lyder det nemt nok. Men det er faktisk meget krævende at få individualister i alderen ca. 18-32 år, som sjældent træner sammen, til at lykkes så godt på et hold, som tilfældet er med coloQuick. Netop af den grund nyder coloQuick også stor respekt i branchen. – Det er bestemt ikke tilfældigt, at flere af holdets ryttere gennem tiden har formået at avancere og i dag cykler for berømte hold i verdenseliten.​

Så mange cykelløb bliver det til på årsbasis

I den kommende sæson (15. marts til og med 30. september 2019) går coloQuick hele tres cykelløb i møde, og forventningerne til holdets resultater er som altid tårnhøje. Løbene er fordelt i Danmark, Norge, Tyskland og Frankrig, og heriblandt står de ansatte hos coloQuick Cycling faktisk for at arrangere tre af dem.

Det første af disse er ’Rent Liv Løbet’, der finder sted i Skive og omegn for syvende gang. Det er det største af sin slags herhjemme med 174 tilmeldte cykelryttere fra forskellige lande. Og når startskuddet lyder den 5. maj, vil flere medarbejdere fra PH Montage, og mange andre tilskuere, helt sikkert stå klar til at sende holdets ryttere godt af sted med opmuntrende tilråb.

Direktør Kasper Kristiansen runder af med sin forklaring på, hvorfor PH Montage er særligt stolt af at sponsorere coloQuick Cycling:

​- Det ligger fast, at vi altid støtter lokalt og helst sport. Og selvom jeg tidligere er citeret for, at vores sponsoraftaler indgås tilfældigt, er det ikke den fulde sandhed mht. coloQuick. Vi er nemlig flere hos PH Montage, som er vilde med cykling. Herunder den unikke mulighed i - for sponsorerer som os - at kunne deltage på vores niveau, når de dygtige ryttere er på træningslejr i det spanske. Derudover gør det mig personligt stolt at kunne bidrage til, at der fra en by i provinsen kan fostres talenter til verdenseliten indenfor cykelsport. – Så coloQuick skal endelig bare fortsætte deres dedikation og professionalisme og cykle derudaf. Det har vi nu støttet i tre år, og vi fortsætter gerne.