Nyheder

Brian Hvilshøj – En kendt figur i branchen og hos PH Montage


Ny projektleder ansat hos PH Montage

Vi kan med glæde fortælle, at Brian Hvilshøj er blevet ansat som projektleder hos PH Montage fra den 3. juni.
Brian er et velkendt navn i branchen og har en lang historik med flere i virksomheden, både som tidligere kollega til Dennis Dyrvig og som barndomsven til Kasper K., med hvem han voksede op på samme vej i Vinde.

Efter en god samtale op til påske, blev det besluttet, at Brian skulle indgå i vores team som projektleder. I sin daglige gang vil Brian have ansvaret for projektstyring og ledelse inden for elementmontagen. Med mange års erfaring fra arbejdet i marken, har Brian en dyb forståelse af alle aspekter af opgaverne samt byggeriets faser. Dette giver ham en unik fordel i hans nye rolle.

"Det er vigtigt for mig, at jeg selv har stået i højderne på byggepladsen. Jeg kender arbejdsgangen og kan stadig savne den fysiske del, som kroppen desværre ikke kan holde til mere," siger Brian.

Brian startede sin karriere som gulvlægger med en uddannelse fra gulvskolen i Viborg, nu kendt som Mercantec. Selvom han kun har arbejdet kortvarigt inden for gulvfaget, har han siden 1994 stort set udelukkende beskæftiget sig med elementmontage. Han har haft roller som montør, formand og de seneste seks år som projektleder.

Vi ser frem til at drage nytte af Brians omfattende viden og erfaring, som han har opbygget gennem mange år i branchen. Brian er kendt for sin passion for arbejdet og sin imponerende hukommelse, der gør ham i stand til at huske alle de projekter, han har været involveret i.

"Jeg er blevet taget fantastisk godt imod. Det er nogle gode kollegaer, der er tålmodige med mig og mine spørgsmål. Selvom vi laver det samme, kan vejen derhen være meget forskellig og anderledes. Så der er meget nyt at lære for mig, men det er så spændende," siger Brian.

Brian bor i Skive med sin kone Hanne. I sin fritid holder han sig aktiv og er en stor fan af motorsport, især Formel 1. Denne passion deler han med sin 24-årige datter Caroline, som han ofte rejser til Formel 1-løb med. Blandt andet går turen i næste uge til Barcelona.

Brian kan kontaktes på mail: bhv@phmontage.dk og telefon: 22 28 32 26.