Nyheder

800 betonelementer forvandlet til P-hus


Vi har forvandlet 800 betonelementer til et P-hus på 4.100 kvm!

Kirkebjergområdet i Brøndby udvikles i disse år fra et trist industriområde til et attraktivt boligområde. Her har vi på byggeprojektet, Sdr. Ringvej 33A, haft ansvaret for monteringen af elementer til et P-Hus i flere plan med plads til 130 biler.

Lad det være sagt straks: Der skal mere til end en Las Vegas-illusionist som David Copperfield for at rejse tonstunge betonelementer på kryds og tværs, under og over jordniveau.

Med forvandling i vores branche menes hårdt arbejde og specialistviden. Det vidste Ambercon godt, da de stillede os montageopgaven, og vi er stolte over at kunne sige, at vi igen har levet op til forventningerne. Både deres og totalentreprenørens (CASA A/S).

Flemming Andersen har været vores projektleder på opgaven, der omtrent er det tiende af sin slags i PH Montages historie. Han oplyser, at alt er gået planmæssigt bortset fra nogle få udfordringer pga. kraftig blæst.

I alt har montagearbejdet varet syv uger i løbet af foråret/forsommeren. – På posterne gik Michael Christiansen og hans dedikerede hold bestående af otte montører, når der var flest af sted. Og fordi Michael altid flittigt dokumenterer vores arbejde på facebook, kan vi bringe en stemningsfuld fotocollage. Må den opmuntre os til endnu flere P-huse på CV’et.