Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Eksperter i effektiv montage af betonelementer

​PH Montage er eksperter i effektiv montage af betonelementer og har mange års erfaring med store og komplicerede byggeopgaver. Vi arbejder ekstremt effektivt med respekt for tidsplanen, samtidig med at vi er fleksible og løsningsorienterede. 

Blandt vores typiske opgaver hører butikscentre, højhuse, boligbyggeri, fabrikshaller og domicilbyggerier. Hos PH Montage kan du forvente ærlighed, kvalitet og problemfri leverance - uanset projektets størrelse.

Unikt koncept sikrer effektiv montage

Som et bærende element i et byggeri er logistik og planlægning

afgørende for en effektiv og optimal montage.

Derfor planlægger vores dygtige projektledere montagen ned til mindste detalje, inden montørerne går i gang på byggepladsen. På den måde løser og forcerer vi eventuelle forhindringer på forkant - inden de når at forsinke byggeprocessen.

Vores 90 montører arbejder på projekter i hele Danmark, Norge og Sverige, mens vores projektledere og administration har hjemme i Hvidbjerg ved Skive.

Vi har et særligt koncept, der optimerer montagen: Vores projektledere planlægger montagen ned til mindste detalje, inden montørerne møder op på byggepladsen.

Derfor arbejder PH Montage ekstremt effektivt med respekt for tidsplanen, samtidig med at vi er fleksible og løsningsorienterede.

Vi har særlig ekspertise i større og komplicerede byggerier i mange etager.

PH Montage udfører:

  • Butikscentre
  • Højhuse
  • Boligbyggeri
  • Fabrikshaller
  • Domicilbyggeri

Fangede vi din
​interesse?

Her kan du hente et gratis & ​uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PH Montage A/S

​​Holstebrovej 434A

7860 SpøttruP

​Telefon:

​96 53 32 00

​E-MAIL:
info@PHMONTAGE.DK