Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Østeråparken - Aalborg

200 lejligheder

På en del af grunden på det tidligere godsbaneareal i Aalborg er Raundahl & Moesby i gang med at opføre et etagebyggeri i 4 til 8 etager. Projektet opføres i totalentreprise for Lærernes Pension.

Ejendommene, der er tegnet af Aart Architects, opføres langs Dag Hammarskjølds Gade og lukker af mod Østerå, der genåbnes i forbindelse opførelsen af projektet.

Mellem bebyggelsen og Østerå etableres et rekreativt opholdsområde med plads til leg, sport samt et haveanlæg, hvor der er plads til grill og hygge.

Ejendommen er projekteret med stor hensyn til området og er orienteret, så alle opholdsarealer vender ud mod Østerå og de grønne områder.

De 200 lejligheder varierer i størrelse fra 40 til 95 m² og er alle udstyret med altan eller terrasse. Med en flot kombination af hvide betonelementer, en gylden teglsten samt brunerede altaner og vinduer fremstår bebyggelse som en arkitektonisk perle beliggende i centrum af Aalborg, hvor det på samme tid vil føles væk fra centrum på grund af de store grønne områder og åen der snor sig forbi bebyggelsen.

Skal vi stå for jeres næste projekt?​

Fangede vi din
​interesse?

Her kan du hente et gratis & ​uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PH Montage A/S

​​Holstebrovej 434A

7860 SpøttruP

​Telefon:

​96 53 32 00

​E-MAIL:
info@PHMONTAGE.DK