Nyheder

Med smart app beviser vi nemt kvaliteten af vores arbejde


Bygge- og anlægsbranchen sætter spor for eftertiden. Det bevises af imponerende og flere hundrede år gamle bygningsværker overalt i verden. Desværre beviser saneringsprojekter også, at det modsatte kan være tilfældet. Det er dyrt, og derfor stilles der i dag store krav til kvalitetssikring. Indtil videre har den øvelse været tung for os rent administrativt, men nu har vi fået en app, der virkelig letter arbejdet.

​Fremover kan vi nemt registrere evt. fejl og mangler og anvende dette som dokumentation, når der efterfølgende er gennemgang af de byggerier, vi medvirker i.

​Registreringen foregår digitalt ved hjælp af en app med link til tegninger, GPS-koordinater og andre tekniske data vedr. et givent projekt. 

I praksis vil det sige, at den enkelte projektleder kan stille sig præcis der i byggeriet, hvor der måtte være fejl. Fx fejl i armeringen. Projektlederens position afsløres via nævnte GPS, og appen konverterer automatisk til bygningstegningen, hvorefter der kan sættes nøjagtige kryds, skrives og indtales kommentarer.

​Appen tilgås individuelt med brugernavn og login, og alle med projektlederansvar vil få undervisning i funktionerne af vores sikkerheds- og kvalitetskoordinator, Anja Hosbond Godsk. Herunder er det hensigten at uddanne såkaldte superbrugere i appen, så der altid er kvalificeret hjælp at hente.