Parkeringshus til Glostrup hospital

Det nye fremtidssikrede parkeringshus bliver opført på det, der i dag er Glostrup hospitalets fjerneste parkeringsareal. Parkeringshuset er konstrueret som en cirkelformet bygning med spiralformet dæk.

Det valgte design gør bygningen rummelig og vil give god plads til parkering. Parkeringshuset vil udnytte arealet optimalt og vil give plads til 447 biler samt ladestandere til frem elbiler.

Parkeringshuset bliver opført med in situ-støbt fundament og elementbyggeri over jord. Facaden beplantes med grønne planter og får åbninger, der lukker dagslys og frisk luft ind. Bygningen bliver opført i efteråret 2013 og vil være klar til brug i efteråret 2014.

Ph Montage vil udføre hele betonelementmontagen.

Skal vi stå for jeres næste projekt?​

Fangede vi din
​interesse?

Her kan du hente et gratis & ​uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PH Montage A/S

​​Holstebrovej 434A

7860 Spøttrup

​Telefon:

​96 53 32 00

​E-MAIL:
info@PHMONTAGE.DK